8) Mexico - Мексика.

 
Mexico
Mexican tortillas are a type of thin, flat bread.
They are usually made with corn flour, but some people use wheat flour.
First you cook them in a hot pan.
Then you fill them with meat, cheese, beans, and vegetables.
Mexican tortillas are soft, so you can fold them to keep the food inside.
You can also eat them with your fingers!

Mole poblano is another typical dish in Mexico.
It's a thick sauce made with chili peppers, nuts, seeds, and spices.
Chocolate is also a secret ingredient!
Mexicans use mole poblano to make lots of dishes.
The most popular dish is made with turkey.
It's a Mexican national dish.

Morocco

Couscous is one of the most typical foods in Morocco.
It's made from wheat.
The couscous grains are small when they are dry.
Then they get bigger when they are cooked with water.
Moroccans often eat couscous with meat und vegetable dishes.
They also use it to make cool summer salads or sweet dessert cakes.

Another typical food in Morocco is tajine.
It's a hot dish made with vegetables and meat or seafood.
People also add nuts and dried fruit like raisins.
They cook the tajine very slowly in a tajine pot.
When it's ready, they serve it with couscous or fresh bread.
It's delicious!
Мексика.
Мексиканские тортильи - это своего рода тонкий, плоский хлеб.
Они обычно делаются из кукурузной муки, но некоторые используют пшеничную муку.
Сначала вы готовите их в разогретой сковороде.
Затем вы заполняете ее мясом, сыром, фасолью и овощами.
Мексиканские тортильи мягкие, так что вы можете сложить их, чтобы держать еду внутри.
Вы также можете есть их руками (пальцами)!

Мол поблано другое типичное блюдо в Мексике.
Это густой соус, который готовится из красного перца, орехов, семян и специй.
Шоколад также секретный ингредиент!
Мексиканцы используют мол поблано для приготовления множества блюд.
Самое популярное блюдо готовят из индейки.
Это мексиканское национальное блюдо.

Марокко.
Кускус (манная крупа) является одним из наиболее типичных продуктов в Марокко.
Он готовится из пшеницы.
Зерна кускуса маленькие, когда они сухие.
Затем они становятся больше, когда варятся в воде.
Марокканцы часто едят кускус с мясными и овощными блюдами.
Кроме того, они используют его, чтобы готовить холодные летние салаты или сладкие десертные торты.

Другая типичная еда в Марокко - тежин.
Это горячее блюдо с овощами и мясом или морепродуктами.
Некоторые также добавляют орехи и сушеные фрукты, такие как изюм.
Они готовят тежин очень медленно в кастрюле для тежина.
Когда он готов, они подают его с кускусом или свежим хлебом.
Это вкусно!
master@onlinenglish.ru